09 juni 2013

Frisk på en pastel frugt-cocktail?


Mmmmm.... Duften af æble, jordbær, banan og grape. Hvor tit er det lige, man kan sige, at ens negle dufter af en ren frugt-cocktail?

Med et mix'n'match af Models Own scented lakker sendte jeg mine sanser på frugt-overdose. Pastelfarver med et twist - what's not to love? ;)


Mmmm... Det er altså nogle lækre dufte, de her Models Own lakker har. Det smarte er, at man kan kradse på låget og dufte om den falder i smag inden, man køber lakkerne! Nice! ;)

Lakkerne er købt på den London-tur, som Charlotte og jeg var på i starten af maj. En fantastisk tur, hvor vi hver især fik en del lakker med hjem til samlingen ;)


Models Own - Grape Juice og Strawberry Tart. Lækre pastel-farver med lækker duft. Win-Win!!

Lakkerne var nemme at arbejde med. De har hver især fået to lag samt et lag Seche Vite til at give det ekstra shine ;) Jeg har hørt fra andre, at de har haft problemer med at få et godt finish frem i Models Own scented lakkerne. Pasteller kan være svære at få rigtig fine, hvis de tynde og streaky at arbejde med. Men jeg havde ikke dette problem med Models Own lakkerne.Bliver I ikke helt lækkersulten bare af at læse navnene?? I know I do!! ;)

Models Own Banana Slip og Apple Pie. Jeg elsker de to farver sammen. De skriger sommer!

Det er ikke sidste gang, jeg laver et mix'n'match af scented lak ;)


Hvad pryder jeres negle sådan en sommer-søndag ude i Lak-land?


//Anne Marie

2 kommentarer:

  1. De er så lækre de lakker! Har selv alle 5 <3

    Men du mangler da den blå ;)

    SvarSlet
  2. De er hermed skrevet på ønskelisten til når turen forhåbentlig går til London i efteråret ;)

    SvarSlet

Skriv en kommentar :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...