21 maj 2013

Tilbage til tavlen - Ciaté Chalkboard Manicure


Jeg husker tydeligt, det var en af højdepunkterne i folkeskolen, når min dansklærer fandt de farvede kridt frem og sagde: Værsgo!

Vi måtte pynte tavlen i klasseværelset, når en af vores lærere havde fødselsdag, og siden det ikke skete særlig tit, så fik den ikke for lidt, når chancen bød sig.

Jeg havde det lidt på samme måde, da jeg fik Ciaté's Chalkboard Manicure kit med posten. Det begyndte at krible i fingrene, og jeg havde en stærk trang til at tegne blomster, flag, hunde, katte, sol, måne, stjerner og meget mere. Det hele selvfølgelig omringet af en cirkel med teksten: M.I.S (må ikke slettes). Sådan gjorde vi jo dengang ;)


Det gør helt ondt at tænke på, hvor kedeligt det må være, at der i dag er whiteboards i klasselokalerne, hvor de kan se film og spille spil... Tsk tsk... Hvordan kan det overhovedet være sjovt og kreativt? ;)


Indholdet i Ciaté's kit er en mat sort lak, der er basen ('tavlen') for den farverige leg. To lag lak er nok til at dække neglen fint, og lakken tørrer hurtigt.


Udover den sorte lak er der fire pens ('kridt') og en mat topcoat, så du kan forsegle dit design, så det holder længere (M.I.S).


Tykkelsen på de fire pens overraskede mig meget. De er ret tykke, så det kræver lige lidt, at manøvrere dem rigtigt. Jeg fandt da også ud af, at mine egne negle var alt for korte til det design, jeg havde tænkt mig, så derfor valgte jeg i stedet at bruge et neglehjul.


Der følger instruktioner med til kittet - både i form af et lille hæfte, men samme instruktion kan også ses bag på kittet. Den er simpel at følge, men det handler i virkeligheden om selv at prøve sig frem.

Ciaté skriver, at du kan vaske dit design af med vand inden for 30 sekunder, hvis du skulle lave fejl. Det prøvede jeg. Der var ikke gået i nærheden af 30 sekunder, men designet blev bare tværet ud, det forsvandt ikke. Til gengæld kunne jeg dække det med bare ét nyt lag af den matte sorte lak. Problem solved! ;)Jeg er glad for mit farverige resultat, men det vil helt sikkert kræve øvelse, før jeg kan få et kreativt design ned på en størrelse, der vil passe til mine korte negle ;)

Props til Ciaté for at lave et nail art kit, der giver en tur down Memory Lane :)


Hvad siger I derude i Lak-land? Er Ciaté's påfund i kridthuset hos jer?


// Anne Marie**Dette produkt er sendt til test, men indholdet er stadig udtryk for min egen, selvstændige holdning.**

4 kommentarer:

 1. Ja jeg undrede mig også over tykkelsen på pennen, det er jo mere eller mindre umuligt at lave de forslåede designs der er i bogen. Så må man vidst hive en pensel frem ligesom Eva/Coewless har gjort :) Men sjovt er det og husker også tydeligt M.I.S :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig!! Jeg kiggede også i bogen og tænkte: Hmmmm... ain't gonna happen ;)
   Go' idé med penslen! Må hellere lige få tjekket hendes indlæg ud :)

   Slet
 2. Hvor er de dog blevet fine :D

  SvarSlet

Skriv en kommentar :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...