26 maj 2013

Sommer med Depend - skittles mania!!


Årets sommerkollektion fra Depend er landet i butikkerne, og der er noget for enhver smag. Depend giver dig cremede pasteller og lækre shimmer-lakker, der kan spille i solen (som forhåbentlig snart kommer frem!)

Og hvad gør en sand lak-pige, når hun får tilsendt 10 nye farver? MUST WEAR ALL THE POLISH!!!

Lakkerne i dagslys. Med et lag Seche Vite får lakkerne et lækkert finish.

Pastellerne fra Depend var nemme at lægge. Alle farverne var fine efter to lag - bortset fra den gule, der fik det rigtige finish efter det tredje lag. Børsten er nem at styre, så der var ikke den store oprydning, hvilket altid er rart ;)

Lakkerne i kunstigt lys.

Holdbarheden på lakkerne var overraskende god. Efter fem dage var det kun min tommelfinger, der var begyndt at chippe.

Det ville altså bare være lidt sjovere, hvis Depend gav lakkerne navne i stedet for numre. Vi starter med den grønne creme, der peger på logoet og kører med uret rundt: 375, 364, 369, 370, 362, 372, 361, 367, 368 og 366.

So many colors - so little time... Ja, derfor er det bare nemmere at lave en skittles mani(a), og gå all-in i en farve frenzy ;)

Lakkerne i dagslys. Shimmeret spiller super fint i solen.

Shimmer-lakkerne var nemme at arbejde med, men der var væsentlig mere VNL (visible nail line) end hos pastellerne. Alle farver - bortset fra den røde og lyserøde - har fået to lag. De andre fik tre, men som I måske kan ane på billedet, så var der stadig en tydelig VNL efter de tre lag.

Lakkerne i kunstigt lys. Jeg er normalt ikke til shimmer, men den lyserøde og røde har måske omvendt mig.

Den tydelige VNL gjorde mig egentlig ikke så meget, fordi jeg blev ret vildt med især de røde og lyserøde farver. Jeg er normalt ikke en shimmer-pige, men de to farver er virkelig fine. Holdbarheden var meget god. Ingen af farverne viste tydelig tip-wear efter fem dage.

Hvis jeg lige skal komme med en lille opsummering, så er det nogle fine, men ikke revolutionerende farver, som Depend har smidt i deres sommerkollektion. Nu har jeg selvfølgelig også en del lakker, så sidder du derude og mangler en af farverne i dit udvalg, så kan du roligt smide penge efter disse farver. Der er god holdbarhed og børsten er nem at håndtere. Flasken er bare teeny tiny - så opråb til Depend: Lav nu de lakker større!!! ;)


Hvad siger I derude i Lak-land? Er I excited over den her sommerkollektion??
Eller har I bare set farverne før?


// Anne Marie**Disse lakker er sendt til test, men indholdet er stadig udtryk for min egen, selvstændige holdning.**
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...