24 marts 2013

Sol og sommer med Sally Hansen


Nøøøj, det er lækkert vejr i dag. Ja ja, det er pisse koldt, men solen skinner, og jeg har trængt til solskin i en evighed! Det er nok også derfor, at jeg er lidt in love with de nyeste farver fra Sally Hansen. Især Pacific Blue - en dyb blå, der vil pynte på stranden eller i poolen, når ferietiden rammer. 

Sally Hansen - Pacific Blue er en lækker creme, som jeg har pimpet lidt med et holo køb fra Dubai.

Pacific Blue krævede kun to lag. Som mange andre Sally Hansen lakker er det en super kvalitet, hvor børsten er en fornøjelse at arbejde med. Der var et minimum af clean up, fordi børsten er så brugervenlig og nem at håndtere. Det er noget, jeg virkelig sætter pris på.


TopShop - Junkyard og Sally Hansen - Pacific Blue. En lækker sommer-kombi.

Som I nok har lagt mærke til på billederne, så har jeg smækket lidt holo glitter ovenpå cremelakken fra Sally Hansen. Ikke fordi den havde brug for lidt sparkle, men det havde jeg ;) Jeg er netop vendt hjem fra fire dage i Dubai, hvor jeg var sendt af sted på business. Heldigvis var der tid til lidt shopping, og jeg fandt den blå holo skønhed i verdens største indkøbscenter The Dubai Mall. Vi snakker et center med 1.200 butikker delt ud over fire etager! O-M-G!!! Det lykkedes mig at fare vild op til flere gange i dette fantastiske center, hvor de har ALT. Er du til shopping - så kan jeg virkelig anbefale en tur til Dubai.

Jeg var så heldig at være af sted de dage, hvor Dubai's shoppingcentre har åbent til midnat! Ja, midnat ladies! Det kunne vi godt lære noget af herhjemme ;)

Et overbelyst billede, der viser det lækre spil, der er i den holografiske glitter lak fra TopShop.

Jeg fandt den blå holo lak Junkyard i TopShop. Den lå i en rodekasse med en masse forskellige tilbud. Jeg synes nu, den havde fortjent et bedre navn og en bedre udstilling. Der er intet 'ragelse' over denne lækre lak. Men nu har den jo heldigvis fået et nyt hjem, selvom den er vant til et væsentligt varmere klima end det, vi kan tilbyde den her i Dk ;)


Jeg ærgrer mig virkelig over, at jeg ikke snuppede to af den lækre holo lak fra TopShop. Jeg må krydse fingre for, at jeg bliver sendt til Dubai på business igen ;) En ting er sikkert, det er ikke sidste gang, at jeg smider Pacific Blue på. Det er en lækker sommerfarve, der får fut på fingrene og smil på læben :)


Hvad med resten af jer derude i Lak-land? Hvad pryder fingerspidserne sådan en solskinssøndag?


// Anne Marie


 
**Denne lak er sendt til test, men indholdet er stadig udtryk for min egen, selvstændige holdning.**

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...