14 marts 2013

Hvem blev årets negleblogger?Hej med jer,

Endelig, vil nogen måske sige, skal vi have udløst spændingen! Hvem har I kåret til at være Danmarks Bedste Negleblog 2012?

Kort før jul startede vi et, fandt vi ud af, ambitiøst projekt om at finde Danmarks bedste neglebloggere. Det hele, både afstemning og resultatet, er blevet forsinket af grunde, jeg ikke gider at nævne her. Nogle af jer kender dem, og I andre er nok ligeglade.

Men sådan et projekt er altså mere omfattende end som så, og en anden gang skal vi nok have et lidt længere tilløb ;)

MEN NU ER DE HER - resultaterne!

Så skal vi ikke bare springe til det?


Først og fremmest - Tusind tak til alle, der har deltaget. Bloggere som læsere, vi har oplevet en fuldstændig fantastisk opbakning omkring projektet! Tak for det :)

Det stod hurtigt ret klart, hvem der er jeres favorit derude. En enkelt blogger løb nemlig med alle priserne - på nær én, og derfor starter vi med den:

SPROGPRISEN

"Denne pris skal gå til en blogger, der ud over at være vild med neglelak, også kan finde ud af at formidle glæden til læserne gennem sit sprog."

Og vinderen er...Stort tillykke til søde Maria fra www.rijah.dk, der altid kommer med sjove anekdoter fra sit liv, når hun skriver om alt det nye, lækre lak - og nu også skønhed! 

Årets Danske Negleblogger 2012

Og som sagt, så var der altså en enkelt blogger, der løb med samtlige af de resterende priser.
Så hun kan vist med rette kalde sig Årets Danske Negleblogger - det er i hvert fald det, I har bedømt hende til at være!
Stort tillykke til søde og super dygtige Eva fra www.coewlesspolish.wordpress.com - både billederne, designet, kreativiteten og det generelle billede stjal du! :)


Sejren var overbevisende, og der var ikke nogen klar nummer to i nogle af kategorierne. De resterende nominerede fik nogenlunde lige mange stemmer - der var ikke nogen, der ikke fik en stemme. 
Igen - mange tak for jeres opbakning og deltagelse. Og ikke mindst tålmodighed ;)  
Charlotte & Anne Marie

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...