19 januar 2013

Magnetlakkerne er tilbage! Jo, de er!!Jeg troede egentlig, jeg var kommet lidt over magnet-trenden.
Så da jeg fik denne violette sag, Polar Purple, fra Sally Hansen ind ad døren, var jeg ikke umiddelbart imponeret. Som jeg har sagt nogle gange før, gør rød ikke noget godt for mine fingre på grund af de røde farver i min hud, og i flasken ser lakken rødlig ud...

Men.... Da jeg så fik den på neglene, blev jeg alligevel fuldstændig solgt. For der sker altså et eller andet med de der lakker, når man får svunget magneten hen over!
Og så er den mere lilla end den er rød.

Den er så smuk, at jeg næsten ikke kunne lade være med at kigge på den! Så ja, jeg er nok nødt til at finde magnetlakkerne frem igen ;D Som I ved, er jeg jo ret begejstret for min Whitehall fra nails inc. Og nu har den fået en konkurrent...

Som I også ved, er lilla svær at fotografere, så min hudtone ser altså underlig ud på de her billeder - til gengæld er neglelakkens farve mere korrekt end på det øverste billede:

Den var super nem at påføre - Sally Hansens lakker er jo altid lækre at arbejde med. Der er brugt to lag Polar Purple og  top coat på billederne. Som I kan se, streaker den lidt, når man ikke bruger magneten. Men hvis man bare får laver linjerne lige, så kan det jo også have sin charme :)

Jeg kunne i hvert fald godt finde på at bruge den uden magneteffekten også. (Okay, who am I kiddin', kan jo ikke lade være med at svinge den magnet ;))

Sally Hansens magnetlakker findes i otte farver og kan købes i Matas, vejl. udsalgspris 99,00

~ Charlotte

***Dette produkt er sendt til test, men indlægget er stadig et udtryk for min selvstændige, personlige mening.***

4 kommentarer:

 1. Hahaha, hvis Charlotte siger de er tilbage, så ER de jo ;)
  Men jeg indrømmer at farven er smuk!

  SvarSlet
 2. Jeg har stadig ikke en eneste magnetlak i min samling. Jeg er heller ikke sikker på, at jeg skal have det ;) Haha!!

  SvarSlet
 3. Jeg har en, og den bor fast i skammekrogen. Ja, DEN bliver straffet fordi JEG ikke kan finde ud af at bruge den, sådan et menneske er jeg bare! ;)

  SvarSlet
 4. jeg har også kun en enkel magnetlak, men det er mest fordi mine negle buer for meget, og jeg derved kun får mønster på midten. Har dog en lille ide med min lak, da farven virkelig er smuk.

  SvarSlet

Skriv en kommentar :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...