28 december 2012

Årets Danske Negleblog - AfstemningenSå skal vi til det - vi skal have kåret Årets Danske Negleblog 2012.
Vi har fået bloggere til at indstille deres yndlings-blogger-kollegaer, og nu er det jeres tur, dejlige læsere!

I skal stemme på den eller dem, I allerbedst kan lide, og som I synes fortjener at vinde en pris!


Hvis I ikke har hørt om denne award før nu, vil vi lige præsentere den her - og ved I allerede, hvad det går ud på, så spring bare ned til næste billede og stem-stem-stem! :)


Her på Passion 4 Polish elsker vi jo konkurrencer, og derfor har vi i år valgt at lave den ultimative konkurrence! Vores helt egen award!

Vi leder efter Årets Danske Negleblog, og dem er der jo mange af derude i lakland! Derfor har vi opdelt prisen i lidt flere, så der er mere end én, der kan få et skulderklap for det, de brænder for at lave.De fem priser er

 • Årets Danske Negleblog 2012
 • Årets Danske Negleblog - Nail art-prisen
 • Årets Danske Negleblog - Billedprisen
 • Årets Danske Negleblog - Sprogprisen
 • Årets Danske Negleblog - Designprisen


Vi har allerede været igennem første runde, hvor alle bloggere har kunne nominere hinanden til priserne. Og nu skal vi så til afstemningen! Her kan ALLE være med, også selvom man ikke har en blog. Og nej, man behøver heller ikke at være fast læser her hos os (selvom I selvfølgelig er velkomne til at blive hængende ;))

Regler:

 • Du kan stemme én gang i hver kategori
 • Du kan stemme i alle de kategorier, du har lyst til
 • Du skal stemme seperat i hver kategori - dvs. HUSK at trykke 'Send' under HVER afstemning. Det giver minimum ét klik og maksimum fem klik på 'Send'-knappen :)
 • Afstemningen er anonym
 • Du skal skynde dig at stemme, for afstemningen slutter allerede torsdag den 3. januar!


________________________________________  


Designprisen

Nogle blogs er nemmere at finde rundt i end andre. Og nogle bloggere lægger ekstra meget arbejde i det grafiske. Begge dele tæller, når vi snakker om, hvem der har det flotteste design.

DE NOMINEREDE ER:


(klik på billedet eller linket for at se det i stort format)

(klik på billedet eller linket for at se det i stort format)

(klik på billedet eller linket for at se det i stort format)AFSTEMNINGEN ER NU SLUT

________________________________________
Sprogprisen


Er der en blog du læser, fordi den er særligt sjov? Eller personlig? Eller noget helt tredje? Denne pris skal gå til en blogger, der ud over at være vild med neglelak, også kan finde ud af at formidle glæden til læserne gennem sit sprog.


DE NOMINEREDE ER:
Uddrag er fra et tilfældigt indlæg på bloggen. Klik på linket under hvert navn for at læse mere • Nail Ant     www.nailant.blogspot.com
    
  "Now sit back, relax, and imagine... imagine yourself further back in time, back to a better time and a simpler time... let's say friday. Well what a coincidence! Friday also happens to be the day I was supposed to post this mani, so the timing is perfect!"

    
 • Doktor S Fierceness     www.doktorsfierceness.blogspot.com

  "
  Jeg er jo IKKE en guld-pige... Men! Jeg har ofte set billeder af China Glaze: "Electrify", og tænkt: "Jamen den er jo egentlig lidt pæn"I sidste uge skete det - jeg lukkede øjnene og trykkede "buy now". Den kom med posten i går, og wow den ER altså pæn....!"

  

 • Lauriestrodes Fun With Nails     www.lauriestrodesfunwithnails.blogspot.com

  "
  I have an ongoing love affair with Dandy Nails. These polishes are absolute glitter perfection and I treasure the ones I own. Legal Assassin is from Sandy's Halloween Collection which also consists of Grave Robber and Mighty Fine Print. For some strange reason I didn't buy MFP when I bought this and Grave Robber, but I purchased it two days ago and am so psyched to get it."

   
 • Passion 4 Polish     http://passion4polish.dk

  "
  Hvad ville du sige, hvis du kunne få et billede af din hund, din kæreste eller din favorit skuespiller på neglene? Katy Perry har indtil videre vist vejen blandt andet med sine ”Russel Brand” og ”Royal Wedding” negle. Jeg ville elske at have billeder på mine negle, men Katy’s er fake, og jeg er hverken til akryl, gele eller ”press on” negle. Jeg foretrækker mine egne negle – men kan de blive Picture Perfect?"

    
 • rijaH.dk     www.rijah.dk

  "
  Meget hurtigt indlæg fra mig her i aften, det er jo sindssygt tordenvejr! Så har mest lyst til at bare gå i seng. Skal alligevel tidligt op i morgen og på job.. så ja det kommer vel ud på et :P Det er et enkelt lag her på alle neglene og den dækker så fint! Og virkelig lækker holografisk lak. Lugter dog lidt maling agtig, men det er ikke så slemt igen."AFSTEMNINGNEN ER NU SLUT________________________________________Nail art-prisen

Gives til en blogger, som er afsindigt dygtig og kreativ med sine designs. Nail art dækker over en bred vifte af ting, og kan både være, når man bruger pensel til at male med, stamper, tape, water marble og så videre.


DE NOMINEREDE ER:


(klik på billedet for at se det i stort format - eller linket for at se mere)

(klik på billedet for at se det i stort format - eller linket for at se mere)


(klik på billedet for at se det i stort format - eller linket for at se mere)(klik på billedet for at se det i stort format - eller linket for at se mere)
  AFSTEMNINGNEN ER NU SLUT


  ________________________________________  Billedprisen

  Går til bloggeren, der gør rigtig meget ud af sine billeder - det vil sige både med hensyn til lys, komposition og alt det andet, der gør et godt billede.

  DE NOMINEREDE ER:


  (klik på billedet for at se det i stort format - eller linket for at se mere)


  (klik på billedet for at se det i stort format - eller linket for at se mere)


  (klik på billedet for at se det i stort format - eller linket for at se mere)


  (klik på billedet for at se det i stort format - eller linket for at se mere)
  AFSTEMNINGEN ER NU SLUT

  ________________________________________


  Årets Danske Negleblog 2012

  For at blive nomineret til denne pris, skal billeder, tekst og alt det andet på bloggen gå op i en højere enhed. Med andre ord: Det skal være din yndlingsblog, du nominerer til denne pris.

  DE NOMINEREDE ER:

  AFSTEMNINGNEN ER NU SLUT

  Vi glæder os til at se, hvad I finder frem til :)

  Men som sagt: Skynd jer! For tiden er knap, hvis vi skal nå det inden vi kommer for langt ind i 2013! :D

  ~ Anne Marie & Charlotte

  Til information:
  Det kan være, du ikke ser din yndlingsblogger på listen, selvom du har nomineret hende. Det kan der være to grunde til: Enten har vedkommende ikke fået stemmer nok, eller også har hun ikke ønsket at deltage.

  Vi har spurgt alle deltagere, om de vil være med - samt bedt dem sende os billeder til brug i konkurrencen. Billeder må ikke kopieres herfra uden bloggernes tilladelse.

  Vi har som arrangører af denne award valgt ikke at stemme på os selv.
  Bloggerne har kunne stemme på sig selv, men der er ikke nogen af dem, der er kommet med her, som ikke har fået stemmer fra andre bloggere også.

  Har du spørgsmål angående awarden, kan du skrive til os på: polishpassion@gmail.com

  Ingen kommentarer:

  Send en kommentar

  Skriv en kommentar :)

  LinkWithin

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...