05 september 2012

Den ultimative neglelakfjernerHej med jer,

I vores spørgsrunde var der vist en, der spurgte til, hvad vi mente, er den bedste neglelakfjerner. Den har vi fundet nu!

Den er fra Sephora og hedder Bain dissolvant express - eller på engelsk: Express Nail Polish Remover.

C'est magique!, står der på flasken. Og det passer.

Den er fantastisk effektiv og nærmest helt magisk.

Du stikker bare fingeren ned i bøtten, kører den lidt rundt og vupti - neglelakken er forsvundet.

Det er uden tvivl den mest effektive og skånsomme måde at fjerne lak, vi nogensinde har oplevet.


  Lidt mere om selve indholdet:

Det kommer i en aflang, rund bøtte, der er fyldt med neglelakfjerner og en svamp. Svampen suger neglelakfjerneren, og den bruger man til at gnide lakken af fingeren.På flasken står, at man skal holde fingeren i flasken i cirka 1 minut, men så længe behøver man slet ikke at gøre det.

Jeg lavede et forsøg, hvor jeg blot stak fingeren ned i flasken og trak den op igen, uden at gnide ret meget mod svampen. Tre gange måtte jeg gøre det, før lakken var helt forsvundet. Cool!

Og selvom den er super effektiv, betyder det ikke, at den er fyldt med alt muligt grimt. Den er acetonefri! Og uden parabener. Så den er skånsom mod både dig, dine negle og miljøet.

Det vil sige, at den ikke udtørrer neglene og neglebåndene. Men godt lugter den altså ikke ;)Og som om det ikke er nok, så er den faktisk heller ikke særlig dyr. I hvert fald ikke, når man tænker på, hvor effektiv og nem den er at bruge.

75 ml. koster 70 kroner i Sephora i Illum, som desværre pt. er det eneste sted, man kan købe den i Danmark.

Man kan også købe den fra den franske side www.sephora.fr, hvis man altså har mod på det. 


MEN HUSK: Brug ikke denne til at fjerne glitterlak. Det ødelægger svampen. Det lærte vi på den bitre måde ;(


 

7 kommentarer:

 1. er ikke kun svampen der bliver ødelagt, den bliver også pænt ulækker hvis man fjerner glimmer, da det kommer til at ligge og skvulpe rundt i bunden. jeg brugte en super god en fra tyrkiet, men efter lidt for meget glimmer røg den ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, det kan jeg godt forestille mig :S

   Slet
 2. Den ser smart ud. Hvor længe holder den, ved vi det endnu? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, ikke helt... Anne Marie fik nemlig smadret sin, fordi hun prøvede at fjerne glimmerlak ;) Og så har hun ikke brugt den siden. Jeg har lige fået min, så ved det ikke... Og kan ikke lige umiddelbart finde et svar online på det heller :S

   Slet
  2. Men har læst et sted, at når først den er tør for neglelakfjerner, kan man ikke bare hælde ny på. Det vil svampen åbenbart ikke suge... Det har de lavet smart ;)

   Slet
 3. kommer det ikke til at sidde en masse neglelak på indersiden af svampen??? :D det lyder mega sejt og nemt og super cool!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, neglelakken bliver gnubbet af på svampen, men bliver opløst af lakfjerneren. Så den ender i bunden af flasken i selve lakfjerneren. Det skal man nok ikke tænke for meget over ;)

   Det ER super nemt og smart :D Vil virkelig anbefale denne - troede ellers alle andre folk overdrev. Men det gør de ikke, den ER fantastisk :)

   Slet

Skriv en kommentar :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...