27 juli 2012

Butikkernes tilbud på lak - uge 31Er det fredag?

(Hvis du er i tvivl, kan du altid klikke ind på http://www.erdetfredag.dk/ og finde svaret)

JA! Det er fredag :)
Og det betyder weekend - og nye reklamer i postkassen :)

I denne uge er der en hel del tilbud i butikkerne - nogle er bedre end andre, men skal vi ikke bare tage dem fra en ende af...Rema1000


Det er sjældent, man ser lak på tilbud i discountbutikkerne. Og når der endelig er noget, plejer kvaliteten også at være derefter.

Jeg vil skynde mig at påpege, at jeg aldrig har prøvet denne variant af Maybellines lakker, men ud fra de Maybellinelakker, jeg har prøvet, burde kvaliteten være helt okay.

Man har for nylig kunne købe Maybelline MiniColorama i Kvickly, og de var ganske udmærket i kvaliteten. Så måske er disse en tur i Rema1000 værd? :)Føtex

Føtex har i denne uge tilbud på make-up fra GOSH: 2 stk for 30 kroner.
De lover, der også er lak at finde, men vi kan i sagens natur ikke fortælle noget om, hvilke farver, da det er på udvalgte varianter.
Men måske kan du finde nogle af dem, du har kigget på længe :) 

Netto


Endnu en discountbutik har tilbud på lak i denne uge.
Netto sælger HOT-lakker for 20 kroner. Det er mere eller mindre normalprisen, men vi tager tilbuddet med på listen alligevel.

Vi er ikke spor begejstrede for HOT's cremelakker, men glitterlakkerne skulle være ganske fine til prisen.

 

 

Matas

Vi slutter af med ugens absolut kedeligste tilbud. Matas skuffer med tilbud på lak i denne uge, men vi lister selvfølgelig dem, der er.

Matas' nyeste tilbudsavis ligger endnu ikke online, så I må nøjes med nogle billeder, jeg lige hurtigt fik taget af mit eksemplar af avisen.

Lancôme favoritter, står her. Der står til gengæld ikke noget om, hvor store flaskerne er - efter lidt research på nettet, vil jeg gætte på at det er 6 ml-flaskerne. Det er desuden de eneste, der er at finde på Matas' webshop, hvor de i øvrigt har listet normalprisen til at være 125 kroner.
Så SÅ fantastisk er det her tilbud vist heller ikke?

Maybelline til 44,95 er heller ingen nyhed. Og der er heller ingen nye farver på hylderne.
Men det er dog stadig 15 kroner billigere end normalprisen.

49,95 er faktisk normalprisen på deres lakker... Derfor har vi også valgt at have billedet her med - for lige at sige til jer, at der altså ikke er noget som helst tilbud over det.

Man kan vel efterhånden kalde 29,95 for normalpris på lakkerne fra L'Oreal. Det er i hvert fald en mere eller mindre konstant udsalgspris, der er at finde på dem her.

Tilbuddene gælder fra på mandag den 30. juli, bortset fra Nettos tilbud, der gælder allerede fra på søndag.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...