12 februar 2012

Lidt om vores nye side


Som I nok har lagt mærke til, er der sket en masse nye ting på vores side i den forgangne måned.
Nogle af dem, som for eksempel designet, mere tydelige end andre.

Vores lyserøde univers er blevet lidt lysere og noget mere overskueligt. Men samtidig er der kommet en masse nye ting til.

Der kommer flere hen af vejen, men det meste af det, vi har gået og barslet med, er nu på plads, og derfor vil vi lige nævne alle de nye ting her. Just in case I ikke lige har lagt mærke til dem ;)Nyt design
Det hele startede sådan set med, at vi gerne ville have et lysere og lettere design. Derfor finder du nu en masse af de attributter, du før fandt i højre og venstre side, i bunden. Det er for eksempel her, du skal melde dig til Google Friend Connect. Det er også her, du kan se, hvilke blogs vi følger og melde dig til e-mail-updates.
Og så har vi fået noget helt nyt: Ugens tutorials.
Hver uge vil vi lægge to YouTube-videoer op, som måske kan inspirere dig til at prøve nye designs. Vi forsøger at lægge nye videoer op hver søndag. Er der en video, du gerne vil se igen, kan du finde et link til videoerne for de seneste fem uger under de nye videoer.


 
Lær os bedre at kende på siden om os

  

Om P4P
Vi har lavet en side til dem af jer, der ikke har været her før - eller bare gerne vil lære os bedre at kende. Her står lidt om, hvem vi er, hvordan man kan bruge bloggen, og vores policies.
Vi har også lavet en særskilt
side om os, hvor I kan læse om vores neglelaksamlinger, hvorfor vi godt kan lide lak, hvilke mærker vi bedst kan lide osv.
Du finder det hele under "Om P4P" i topmenuen.NegleABC
Her har vi samlet en række udtryk, som vi bruger, når vi skriver vores indlæg. Så hvis der er noget, du ikke har hørt før, så kig forbi vores ABC og se, om ikke der står noget om det der. Og ellers hører vi gerne fra dig :)ShoppingGuide
Her har vi samlet en masse gode informationer til dig, der gerne vil købe neglelak. Både i Danmark og udlandet.
Du kan læse om
reglerne for told og moms, når du køber neglelak i udlandet eller online, og så vi har lavet en side over vores yndlings-e-shops.
Vi har også samlet en liste over, hvor du finder de forskellige mærker (billigst) online, og snart kommer der også en guide til, hvor du kan købe lakker i danske butikker, samt shopping guides til blandt andet London.RabatkoderVi vil gerne hjælpe dig med at finde de allerbedste tilbud rundt omkring på nettet. Derfor skriver vi på vores side, når vi falder over nogle rabatkoder eller gode tilbud. Så kig lige her, inden du handler online :)

Nye måder at følge os på
Vi er kommet på Bloglovin'!
Det er en fantastisk måde at følge alle dine favoritblogs på - du kan oven i købet få en smart app til din telefon, så du altid kan få et overblik over nye indlæg fra de blogs, du følger.

Hvis du ikke allerede har Bloglovin', så skynd dig derind - og husk lige at følge os, ikke? ;)Det kan du gøre via linket her
Blog SaleVi har efterhånden samlet en temmelig stor samling lakker sammen. Og vi kan ikke nå at bruge det hele.
Derfor sætter vi fra tid til anden vores lakker til salg her på bloggen - til yderst favorable priser!
Kig ind og se, om der er noget, du mangler. Og hvis det, du mangler, ikke er på siden, så skriv til os. Det kan jo være, vi har den liggende et sted.Flere nyheder
Vi har en ambition om at komme ud med endnu flere af de gode neglenyheder, så I altid kan holde jer opdateret i lakland via vores side. Endnu flere Give Aways
Vi har, når vi selv skal sige det, været ret seje til det med give aways allerede. Men vi vil gerne gøre mange flere af jer til glade vindere. Så vi arbejder på at holde nogle flere give aways. Du kan altid se vores aktuelle give aways i højre side.Yet to come...
Vi arbejder blandt andet på en artikel om, hvilke lakfjernere der er bedst at bruge, og på en oversigt og anmeldelse af de mest populære neglelakmærker. Og så vil også gerne smide flere billeder op af vores neglelaksamlinger.
Der kommer mange
flere tendens-artikler i fremtiden - og så vil vi selvfølgelig også gerne høre, hvad I gerne vil se mere af?

Hvis du gerne vil hjælpe os med at gøre siden endnu bedre - og samtidig vinde lækre lakker fra China Glaze og Essence - så giv os din mening!
Hvad mangler vi at skrive om, hvad vil du gerne høre mere om? Hvad kan gøre vores side endnu bedre?

Du skal bare sige din mening.
Deltag i konkurrencen her

    

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...