04 februar 2012

Give Away: 150 fans på facebook (slut)


Vi er der næsten. Det næste magiske, runde hjørne: 150 likes på facebook.

Derfor udskriver vi allerede nu vores næste give away.

Den går i gang, når vi når 150 fans på facebook. Og så trækker vi lod blandt alle dem, der har trykket 'like' om følgende fantastisk fede præmie:To valgfrie lakker fra China Glaze og/eller Color Club!


Præmien gælder både de nye og tidligere kollektioner fra begge mærker. Det eneste krav er, at de skal findes på Head2ToeBeauty.


Med langt over 100 forskellige lakker at vælge imellem, er der helt sikkert nogen, der falder i din smag! Og som du mangler ;)Til inspiration får I her lidt billeder af de nyeste kollektioner fra China Glaze:


Og en masse festlige farver fra Color Club:Forårskollektionen Blossoming
Wicked Sweet - en samling fede neonlakker, der oven i købet dufter lækkert af bl.a. lime, blåbær og tyggegummi!


Catwalk Queen-kollektionen


Fede metaller i Electric Candy-kollektionen
NB:
Som altid bliver præmien købt og betalt af os, vi bliver ikke sponsoreret på nogen måde (desværre! ;))
Vinderen udtrækkes, når vi når 150 fans på facebook, og har herefter 48 timer til at svare. Hvis vi ikke hører fra vinderen inden, trækker vi en ny vinder.   

5 kommentarer:

 1. Tanja Mathiasen05 februar, 2012 23:32

  Jamen altså, i har bare sååå mange fede lakker så jeg syntes meget godt om:)

  SvarSlet
 2. China Glaze og Color Club er to af vores yndlingsmærker, fordi der er så mange fede :D Husk, du kan også vinde China Glaze i vores anden give away :)
  Du skal bare sige din mening om vores side - ris eller ros, men allerhelst hvordan vi kan gøre den endnu bedre :)

  SvarSlet
 3. Er generelt rigtig godt tilfreds, i har et stort udvalg, mange mærker og fede farver, men lidt mere fokus på parbenefri lakker måske? ;-)

  SvarSlet
 4. Hej Camilla,
  Du rejser egentlig et godt spørgsmål, for selvfølgelig skal man være opmærksom på, hvad man putter på kroppen af hormonforstyrrende elementer - blandt andet parabener.

  Jeg ved, at Essie er parabenefri, og det mærke kan vi jo også godt lide, men vi lægger lak, fordi vi kan lide farverne. Og det er bare sådan, at de mest spændende farver kommer fra China Glaze, Color Club, OPI og så videre (i vores øjne).

  Der findes faktisk endnu ikke mange mærker, der er parabenefri, så vidt jeg kan se på mine flasker. (Hvis du kender til flere, må du meget gerne sige til)
  MEN de fleste mærker er jo kommet med på 3-Free-bølgen (som du kan læse om under 'Giftige Stoffer' i vores NegleABC), og den er jo netop blevet udvidet til at hedde 4-Free og også omhandle parabener.

  Så mon ikke det snart bliver udbredt (eller afbredt? ;)) også. I hvert fald vil vi ikke udelukke vores favoritter fra China Glaze osv af den grund. Ikke så længe Miljøstyrelsen skriver, at det er så små koncentrationer, at man ikke behøver at lade være :)

  Men det kan godt være, vi tager emnet op på et tidspunkt :)

  SvarSlet
 5. Har fundet den her hjemmeside, der lister nogle af de store mærker i 3-Free, 4-Free, 5-Free og Non Toxic. Her får man i hvert fald et godt overblik over mange af de udenlandske mærker:
  http://www.inspirationail.com/water-based-varnish/

  SvarSlet

Skriv en kommentar :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...