18 februar 2012

Forårsnyhed fra OPI: SpidermanOPI kommer til maj med endnu en film-kollektion.
Denne gang er det populære lakfirma blevet viklet ind i et samarbejde med en vaskeægte superhelt: Spiderman.

Kollektionen er endnu en i rækken af kollektioner, hvor OPI har ladet sig inspirere af populære film; tidligere har blandt andet været kollektioner i forbindelse med filmene Muppets, Pirates of the Caribbean, Burlesque, Shrek og Alice In Wonderland, hvor både farver og navnene på lakkerne var inspireret af filmene. Vi elsker de kollektioner!

De tidligere filmkollektioner har været super hypede, ikke mindst fordi, de på hver deres måde har sat nye standarder for neglelakkernes udvikling.

Muppets tog glitter til et helt nyt stadie, Pirates of the Caribbean fik rusket op i shatter-moden, og Burlesque vandt titlen som nummer tre, da læserne hos All Lacquered Up skulle vælge deres yndlingskollektion blandt alle, der nogensinde er lavet (læs mere om afstemningen hos ALU her)

Derfor forventer vi os selvfølgelig rigtig meget af Spiderman-kollektionen.
Ikke mindst fordi, han er vores absolutte nummer et-superhelt!
Men umiddelbart må vi konstatere, at farverne - ja, de virker ikke til at være noget særligt. Så vi glæder os til at se nogle swatches, som jo nok kommer inden for de næste par måneder.


Kollektionen består af seks farver, fem metaller og en hvid, samt en grøn shatter-lak. Selvfølgelig er der også en shatterlak, det får vist en revival i år ;)

Måske er der to, der kunne være interessante at kigge nærmere på: Just Spotted The Lizzard er blevet den, de fleste ser frem til, måske fordi den minder om en mørkere version af Chanels seneste vinter-storsællert, Peridot.
Og så muligvis også Call Me Gwen-ever - fordi vi elsker koraller, og de får et comeback dette forår :)


Hvad med jer - er der nogen af farverne, der er et must have for jer?Og hvilken film-kollektion kan I bedst lide?

  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...