23 februar 2012

Forårets seks hotteste trends


Lige om lidt er det forår, og så skal neglene igen til at gå med farver - det glæder vi os til!

Men hvilke farver skal man iføre sig, hvis man vil være med på forårsmoden?

Det er spørgsmålet, som vi besvarer her: I år skal vi blandt andet danse Tangerine Tango, gå i gult, i bløde pasteller og med sjove mønstre - og så er der også kommet et nyt twist på den forgangne sæsons nøgne negle.

Vi giver her et overblik over nogle af de trends, der kommer til at dominere mest i foråret 2012.
Gal med gul
Ligesom sidste år, jager vi i år vinteren væk ved at putte sol på neglene.  For gul er fårets farve - med alle de små, søde påskekyllinger, erantisser og påskeliljer, hvordan kan man så blive andet end glad af at kigge på denne farve?

Gul var en af de farver, der dominerede catwalken ved forårets modeuge i New York, og trenden fortsætter helt ud på fingerspidserne.Gul kommer til at holde langt ind i sommeren, hvor farven helst skal være skrigende. Men vi starter langsomt op med de mellow yellow farver her i foråret.

Vores favorit er Lemon Fizz fra China Glaze, der har den skønneste lysegule farve. Men for rigtig at komme i sommerstemning, kan du putte Lemon Drop fra Rimmel på neglene, som har den skønneste duft af citron - der holder i flere dage!

Hvad kan du mønstre?
For de kendte gælder det altid om at skille sig ud, både når det kommer til tøj, pinligheder og alt muligt andet. Og hvilken bedre måde at skille sig ud på, end ved at have kreeret sin helt egen, unikke kunst på neglene?

Hjemmelavede mønstre gør dette forår hot - og det behøver faktisk ikke at være svært at lave!

Der er masser af remedier, du kan bruge, for at forskønne dine negle med mønster: Pensler, dotting tools, stempler og tape er bare nogle af dem. Men der er også den helt nemme metode, hvor man går ned i Matas og køber et sæt folienegle fra Sally Hansen, som er lige til at klistre oven på dine egne negle. Nemt, simpelt og super flot.

Hvis du alligevel vil prøve selv, kan du læse lidt om, hvordan vi bruger tape her. Dotting tools og pensler kan købes billigt på eBay, men du kan også lave dem selv.

Den bedste nail art pensel er den, som er lang og tynd - en striper. Og ved at klippe lidt i en helt almindelig pensel, kan du lave selv samme effekt nemt og hurtigt. Se en tutorial, der viser hvordan du klipper en pensel til, her.
Hvis du ikke har lyst til at investere i et dotting tool, kan du i stedet bruge en tandstikker eller enden på en bredhovedet knappenål eller hårnål.

Stemplet - ja, der skal du nok ud og investere i noget Konad. Det kan købes via den danske side www.konaddenmark.dk.

Orange er årets farve
Tangerine Tango, hedder farvekoden til denne lækre, mørke og skarpe orange farve. Og den er the colour dette år, hvis man skal tro samtlige modeeksperter.

Firmaet Pantone, som er dem, der laver farvekort og -koder til din lokale malerhandel, har netop udråbt denne farve til at være Årets Farve - så selvfølgelig skal den da på vores negle! Og så gør det jo ikke noget, at den samtidig er super lækker at se på!

Stort set alle mærkerne har en tangerine i deres forårskollektioner, men vi har alligevel valgt at mixe vores forslag mellem lidt nyt og gammelt. Den her farve går alligevel aldrig af mode ;)Nuancerede negle
Der findes flere nuancer af denne trend... Men grundreglen er altså, at der skal forskellige farvenuancer på neglene.

Enten kan man lave dem, så hver finger har en lidt forskellige nuance - for eksempel af farven lilla. Til det har vi fundet fire lilla farver, som ser rigtig gode ud sammen.

Man kan også gå den dovne vej og købe lak, der gør jobbet for dig. Models Own har lavet en kollektion på fem farver, Beetlejuice-kollektionen, som hver især har to changerende farver.
Eller man kan købe Mood Colours fra Claire's, som skifter farve alt efter temperatur - hvilket som ofte medfører en farve, der hvor neglen sidder fast på fingeren, og en anden, hvor den er vokset ud over - eller hvis man dypper fingrene i koldt vand.

Endelig er der den trend, som er ved at vokse sig allerstørst; Ombré-trenden. Den går ud på, at du får et par farver til at glide over i hinanden på din negl. Vi har fundet et billede, der viser dig hvordan:


Bløde pasteller
Ikke et forår uden pastelgule negle. Igen i år skal vi kæmpe med at få tankerne væk fra lækre makroner, når vi finder forårets farvepalet frem.

Disse klassikere kommer heldigvis også regelmæssigt frem i forårstrenden, men i år udmærker de sig ved at være lidt mere farverige.

Vi elsker Chanels to forårsfarver (okay, der er jo egentlig tre i sættet, men den sidste er ikke en pastelfarve), May og June. De er lige så fine, som de er få - så hvis du vil have dem på hænderne, skal du nok skynde dig i Matas - de er blevet spået til at blive forårets helt store hit.
Den nye form for nøgenhed
Den nøgne trend fortsætter, men med et twist.
Vinterens negle blev pakket ind i lune, beige nuancer, men som med havestolene, der skal frem til foråret, skal de nøgle negle også.
The new nude inspirerer os til at finde den helt bestemte tone, der passer perfekt til vores hudtone. For forårets nøgne negle skal være så naturlige, at man knap nok lægger mærke til, at de er lakerede.

Det er også vigtigt, at neglene er flotte og velplejede, så frem med fugtighedscremen og neglebåndsfjerneren - det skal se ud som om, der slet ikke er gjort noget ved neglene, men at de bare er så flotte (lidt ligesom celeb-trenden med at lægge billeder ud af dem selv, mens de spiser fast food, hvilket skal indikere, at de slet ikke faster og motionerer vildt og blodigt for at holde sig Hollywood-tynde..?)

Til et helt naturligt look kan du også bruge Mavalas Ridge Filler - den styrker neglene, og giver et mat og naturligt finish. Se vores indlæg om vidunderproduktet her.

Vil du alligevel gerne have lidt farve på neglen, kan du lægge en hvid eller pink perlemor og eventuelt pynte med blonder - enten i form af rigtige blonder eller med et stempel (se punktet 'Mønster').
Hvilken forårstrend kommer du til at rocke i år?


   


4 kommentarer:

 1. Spændende og inspirerende indlæg! Tak for det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt - dejligt at høre, at du kunne bruge det :)

   Slet
 2. Lækkert og flot indlæg. Skal vist på shopping :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det :) Og god fornøjelse ;D

   /Charlotte

   Slet

Skriv en kommentar :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...