25 februar 2012

Budget eller blær? Lakker til enhver pengepung

Hvad enten du har råd til lir eller kun har lommeuld til overs, så er der mulighed for at få fantastiske negle, der ligner en million.

Chanel og Deborah Lippmann er populære - og dyre - mærker. Nogle flasker, som for eksempel Chanel's populære sommerfarve fra sidste år, Jade, koster over 2000 kroner, fordi de er udsolgt alle andre steder end på eBay.

Heldigvis ved nogle af de billigere mærker, at der er penge at tjene ved at lave lakker, der ligner de dyre.

Her kan du se, hvad du kan købe, hvis du gerne vil have nogle af de hotteste farver fra Deborah Lippmann og Chanel på neglene, men ikke har lyst til at bruge en halv ugeløn på foretagendet.
På disse billeder ligner det måske ikke, at de to farver er ret meget til fælles, men prøv engang at google dem for at finde billeder - og så kan du se, at disse to er fuldstændig ens at se på!

Chanel's June er fra den helt nye forårskollektion, der netop er landet i butikkerne. Du kan finde den i Magasin, Illum og Matas til omkring 185 kroner.

China Glaze's Peachy Keen er fra 2010-kollektionen Up & Away, og koster $3 på Head2ToeBeauty - sådan cirka 18 kroner. Plus fragt, selvfølgelig. Men stadig noget af en besparelse. Billedene her er heller ikke de bedste til at se, hvor meget disse to lakker ligner hinanden. Men igen, prøv engang at finde swatches, og I vil se ligheden.

Chanel's Jade kom ud sidste år, og blev revet væk fra hylderne nærmest inden, det kunne gå op for nogen, hvor fantastisk smuk den var. Den blev, med andre ord, meget hurtigt udsolgt - og derfor også solgt til overpris på eBay. I dag kan man finde den til omkring 2000 kroner - plus fragt.

Derfor bestilte jeg straks Milani's Dress Maker, da jeg fandt sammenligningsbilleder af de to. Jeg har nemlig siddet og ærgret mig noget så grueligt over, at jeg ikke fik fat i denne pistachiegrønne lækkerhed, dengang Matas (muligvis) havde den.

Jeg fandt Milani-lakken på eBay til omkring 50 kroner plus fragt.

Tilføjelse: BeautyJoint var nede, da jeg skrev dette indlæg (og købte min egen lak på eBay), men den er oppe nu. Og her kan jeg se, at man kan købe Milani's Dress Maker til skallede $2.25 - sådan cirka 13 kroner. (Om jeg er lidt ærgerlig? Ja... ;))Chanel's Peridot var sidste vinters helt store sællert. Om den stadig findes i Matas til 185, ved jeg ikke - men jeg tvivler. Lige nu kan den købes på eBay til 230 kroner ved en her-og-nu-handel.

Models Own har lavet en kollektion, Beetlejuice, hvor en af deres lakker, Golden Green, ligner rigtig godt - men i følge de udenlandske bloggere, som jeg har læst sammenligningerne ved, skinner farverne ikke lige så meget igennem, som Chanel's Peridot, som jo changerer så fint mellem grøn og gul.

Men Sephora har lavet en lak, der ligner fuldstændig på en prik, og som gengiver farverne lige så flot som Chanels. Diving In The Maldives kan købe på den franske Sephora-side, som så vidt jeg kan se, sender til Danmark. Den koster omkring 36 kroner.


Historien om Chanel's sommerhit fra sidste år, Mimosa, er nogenlunde den samme som for Peridot; Farven var rigtig populær, og mange at neglebloggerne snakker stadig om den med stor kærlighed.
Jeg ved ikke, om den stadig fås i Matas, men ellers kan den købes på eBay til mellem 170-230 kroner.

China Glaze's Happy Go Lucky er endnu et fund fra 2010-kollektionen Up & Away, og koster omkring 18 kroner på Head2ToeBeauty.

Begge priser er uden fragt, så der er virkelig noget at spare, hvis man kan se ligheden (som - igen - ikke fremgår så tydeligt af disse billeder ;))Deborah Lippmanns Happy Birthday er muligvis den mest populære Lippmann-lak nogensinde. Der er lavet et væld af dupes, af mærker som blandt andet OPI (Rainbow Connection), Nicole by OPI (Rainbow in the S-kylie), Claire's, NYX og mange flere.

Wet'n'Wild har også lavet en, der ligner utrolig meget, og som jeg har købt i min lokale Bilka, der hedder Party Of Five Glitters.
Men den bedste dupe er altså Milani's Jewel Fx Gems.

Før Deborah Lipmman kunne købes alle steder, blev den solgt til høj kurs på eBay. Det var slet ikke ualmindeligt, at folk forlangte op mod 1000 kroner for den. Nu bliver den solgt på eBay til beskedne 110-150 kroner.

Men som sagt kan den nu købes mange steder, blandt andet på den engelske side BeautyBay, hvor den kan erhverves for 144,60 kroner.

Milani Jewel Fx Gems kan blandt andet købes hos CherryCulture, hvor den koster $3,99 - eller cirka 24 kroner.


Og nu du alligevel er inde på CherryCultures hjemmeside, kan du jo passende bestille en anden lækkerlak med: Milani's Jewel Fx Teal.

Den ligner en anden populær Deborah Lippmann-lak, der hedder Across The Universe. Grøn og blå glitter i skøn forening. 
Priserne er de samme som ovenfor.


En mørk fuchsia farve med masser af glitter - det er opskriften på en succeslak! Deborah Lippmanns Bad Romance er da også vældig populær. Den kan blandt andet købes på BeautyBay til 144,60 kroner.

Milani har lavet en lak, Jewel Fx Fuchsia, som ligner rigtig meget, men også Revlon har lavet en dupe, som rammer plet: Facets of Fuchsia.

Den kan købes på eBay til omkring 40 kroner.Til sidst er her endnu en Deborah Lippmann-Revlon-kombination. Deborah Lippmann's Glitter In The Air kan købes på BeautyBay til 144,60 kroner.

Revlon's Whimsical er steget lidt i pris, i forhold til mange andre Revlon-lakker, på eBay på grund af efterspørgelsen, men der er stadigvæk lidt at spare. Den kan finde her til omkring 80 kroner.


2 kommentarer:

 1. Hvor er det her et mega sejt indlæg og utrolig brugbart rigtig gode fif - får lyst til at kæbe alle budget versionerne!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :) Og det er jo lige før, du kan købe samtlige af budget-versionerne til den samme pris, som én af de dyre koster. Det er da en god undskyldning for at gå shop-amok, er det ikke ;D
   /Charlotte

   Slet

Skriv en kommentar :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...