03 januar 2012

Forårets farver springer ud


Efter en mild vinter, er mine forårsløg allerede begyndt at titte op af jorden. Måske gør det samme sig gældende for neglelakker?
I hvert fald er forårets kollektioner allerede begyndt at poppe op i diverse internetbutikker og på eBay!

Og der står selvfølgelig pangfarver øverst på forårsprogrammet! Desuden spiller også støvede og pasteller nogle fine roller. Og heldigvis får glitter også en mindre rolle i årets opsætning! (Vi er stadig ret hooked on glitter)

Her giver vi de første spæde swatches på nogle af vores forårsfavoritter - fra blandt andet OPI, China Glaze, Color Club og Essie.OPI - Nicki Minaj
Vi har ventet med spænding på OPIs forårskollektion, Nicki Minaj, som vi allerede har skrevet lidt om tidligere. Det er selvfølgelig rapstjernen Nicki Minaj, som vist nok er mest kendt i hjemlandet USA, der har slået sig sammen med OPIs designereteam om disse funky fresh colours!


Nicki Minaj er all about colours. Og særligt den lyserøde, som er hendes signaturfarve på læberne. Derfor indeholder sættet selvfølgelig af en bubble gum pink ved siden af en virkelig fed grøn og en petroleumblå. De tre farver minder meget om farver, vi tidligere har set (se bare Shrek-kollektionen), men er alligevel et kig værd, synes vi :)

Desuden er der en flot, glitrende koks, som lægger sig lidt ved siden af alle de glitrende grå, vi så i vinterens kollektioner, og en endnu mere glitrende holographic sticks-glitter.

Og så den, jeg personligt har ventet på: En glitrende, mørklilla shatter!
Det er absolut den fedeste i hele kollektionen. Og det bliver muligvis sommerens must have, hvis man skal tro alle de amerikanske neglebloggere.1: Super Bass - en mørklilla shatter med glitrende finish
2: Did It On 'Em - en virkelig grøn græsgrøn!
3: Metallic 4 Life - en glitrende koksgrå
4: Pink Friday - Bubblegum pink a'la Nicki Minaj
5: Save Me - glitrende overlak med aflange, holografiske sticks-glitter
6: Fly - Og det er den!Du kan se swatches af kollektionen hos The PolishAholic
OPI - New York City Ballet
Hvis du er til lidt mere afdæmpede farver, kommer OPI også med en meget sart kollektion, New York City Ballet. Sættet består af beige, pink, hvide og lilla nuancer, men indeholder selvfølgelig også en enkelt glitterlak ;)

Se flere billeder af kollektionen her.

Der står ikke noget om, hvornår den kommer ud, men mon ikke det bliver om et par måneder. Der er i hvert fald endnu ingen swatches at finde online :S
OPI - Holland

En sidste kollektion fra OPI dette forår/sommer er Holland-kollektionen. Den består af klare, rødlige nuancer, mørke lilla og brune nuancer og så de støvede grå-grønne farver, der faktisk får tankerne tilbage til Pirates Of The Caribbean-kollektionen. Men de er altså lidt mørkere og lidt mere støvede i Holland end i Caribbien.

En del af dem er også berigede med shimmereffekt, hvilket giver dem et lækkert lille twist.


Øverst fra venstre:
Gouda Gouda Two Shoes, Wooden Shoe Like To Know, I don't give a Rotterdam!,
I Roll In The Hague, Pedal Faster Suzi!, Dutch 'Ya Just Love OPI?
Nederst fra venstre:
Thanks a Windmillion, Red Lights Ahead... Where?, Kiss Me On My Tulips,
Vampsterdam, I Have Herring Problem, Did You 'ear About Van Gogh?


Se flere billeder og swatches fra Holland her og her.

China Glaze - Electro Pop

Så kan sommeren bare komme an!
Med de her fantastiske, skrigende farver, kan man da ikke være i dårligt humør?!Se swatches her: The PolishAholic
China Glaze - Prismatic

China Glaze-folkene fortsætter deres julesucces og sender snart endnu flere fantastiske glitterlakker på gaden, nemlig sættet Prismatic. Her blander de metalfarver med flotte glittereffekter - vi glæder os til at se resultatet, når vi får dem på neglene :)


China Glaze - Cracle Glitters

I marts skal vi til det igen - crackle kommer tilbage! Ligesom OPI, mener China Glaze også at crackle skal have en ny chance, og denne gang må jeg altså sige, at jeg tror, de fanger mig. For det er jo ikke BARE crackle - det er GLITTER crackle!Essie - Go Overboard Trio Selection

Normalt er jeg ikke så begejstret for Essie, men efter deres flotte julekollektion, Lux Effects, som jeg blev meget positivt overrasket over, er jeg også begyndt at varme op over for hende. Og med disse friske forårsfarver går der nok ikke længe, før end jeg helt smelter :)

De kommer på BeautyBay 1. februar!


Fra venstre:
Navigate Her, Orange, It’s Obvious, Ole Caliente
Tour de Finance, To Buy or Not To Buy, A Crewed Interest 

Fra venstre:
Sure Shot, No More Film, She's Picture Perfect, Pink-A-Boo


Fra venstre:
Go Overboard, Play Date, Armed & Ready


Der er ikke rigtig nogle komplette swatches at finde endnu, men her kan du se swatches for Go Overboard og Armed & Ready - bedre end ingenting ;)
Zoya - True Collection og Fleck Effect Topcoats

Zoyas kollektioner byder ofte på et mix af helt plain farver og nogle sjove topcoats - og dette forår er bestemt ingen undtagelse.Fra venstre:
Skylar, Tru, Lotus


Fra venstre:
Cho, Farah, Bevin

True Collection er en samling af lækre cremelakker i både støvede og mørke farver. De mørke har også shimmereffekt.Med Fleck Effect Topcoats er Zoya også kommet med på flakie-moden! Jubi :D For flakies er det nyeste sort. Disse tre er med forskellige farver, men vil alligevel opføre sig forskelligt alt efter, hvilken farve, du lægger dem over, fordi de blander sig med den farve, de bliver lagt over.

Det er svært at forklare, hvordan disse flakies fungerer - så se hellere selv swatches af både True Collection og Fleck Effect her.
Orly - Cool Romance & Precious

Orly smider to kollektioner ud dette forår; Cool Romance og Precious. Begge består af pasteller og de lidt mørkere farver, men Cool Romance er lidt mere støvet end Precious, som er lidt klarere i farverne og desuden også indeholder nogle metallic lakker.


Color Club - Blossoming

Pasteller og glitter - så kort kan det vel siges, men vi kan da også tilføje, at Color Club er et af de billigere mærker, og derfor kan man med fordel købe disse frem for de andre, da farverne ikke er super revolutionerende. Men med de flotte pasteller og en spændende sølvglitter, er Color Club også med på moden dette forår.
Dior - Garden Party

Hos Dior springer forårsfarverne for alvor ud - næsten bogstaveligt talt. De to lakker har i hvert fald fået blomsternavnene Waterlilly (den grønne) og Forget-Me-Not (den lilla).
Dem får du billigst i Matas, og vi håber på, de snart kommer i butikkerne :)


Chanel - Les Harmonies de Printemps

Sommer betyder frisk frugt, og med Chanels forårsfarver kan du tage forskud på glæderne, i hvert fald hvis du kan nøjes med at blive mæt med øjnene.
April, May og June er tre frugtagtige farver, der kommer til at gøre godt oven på en trist og grå vinter. De kommer i handlen snart - vi gætter på februar.

Se en lille swatch af de tre her
Vi er til pang. Hvilken forårstrend er du til?

2 kommentarer:

  1. 'Amen det hele er jo fantastisk!! :-) Noget fra Nicki Minay er allerede på vej til mig, ihhh glæder mig :-)

    KH

    SvarSlet
  2. Kunne ikke være mere enig :D
    Der er også Nicki Minaj-lækkerier på vej i min retning. Så må foråret gerne komme :D

    SvarSlet

Skriv en kommentar :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...