28 november 2011

Inspiration til dine vinternegleHvad er hot at have på neglene i de kolde måneder? Vinterens negletrend byder blandt andet på både hvid og næsten sort, rød, guld og masser af glitter.

Vi har kigget nærmere på seks af vinterens hotteste tendenser. (Klik på billederne for at se dem i en større version)


 

Hvid som sne
Is og kulde er på vej - også til dine negle. En af denne vintersæsons varmeste trends er nemlig hvide negle. Til en helt klassisk hvid kan du bruge China Glaze's Snow, Essie's Blanc, eller OPI's Alpine Snow. Skal det være lidt mere festligt, kan du sætte glimmer på - fx med Nubar's Polka Dots White, Deborah Lippmann's Stairway To Heaven eller China Glaze's Snow Patrol, som er genudkommet i deres nye julekollektion, Let It Snow.

Vores jule-mission i år er blandt andet at skabe en sne-agtig effekt på neglene. Hvordan det lige skal gøres, har vi endnu ikke fundet ud af. Vi har forsøgt med Nubar's flakie-lak, Nubar 2010, som giver en effekt der ligner lidt - men et andet bud er simpelthen at dyppe neglene i kunstig sne uden at bruge overlak.

Sort som kul - næsten
Julen er dyr og alt det der, men selvom dankortet snart begynder at gløde, betyder det ikke, at det kommer til at se helt sort ud. I hvert fald ikke på dine negle. Og det kan du jo glæde dig over, når du skal åbne brevet fra banken....? ;)

En anden trend denne vinter er de helt mørke lakker, der ser næsten sorte ud, men som alligevel giver et skær af farve.
OPI var i efteråret ude med deres Touring America-kollektion, som har et væld af næsten-sorte nuancer, blandt andet Roadhouse Blues, Honk If You Love OPI og Get In The Expresso Lane, men også Essie er godt med.

Deres vinterkollektion, Dive Bar, byder nemlig også på en masse lækre, mørke farver - ligesom vinterkollektionen sidste år, hvor vi blandt andet elsker Luxedo og Masquerade Belle.
Hvis du ikke er til net-shopping, har L'Oréal også en masse mørke farver på hylderne for tiden - blandt andet deres Navy Velvet 700, som vi også udlodder i vores adventskonkurrence.
Glitter Glitter Glitter
Hvad ville julen være uden glitter? Glitter på neglene blev voldsomt populært allerede sidste år, og har heldigvis holdt hele vejen op til dette års jul også!
Det er vi glade for, for vi er voldsomt begejstrede for glimtende negle! Derfor blev vi også himmelhenrykte, da vi opdagede OPI's planer for deres julekollektion, The Muppets. Hele seks glitterlakker i flotte, klare farver.

Glitterstykkerne er så store, at de også glitrer løs, selv når der ikke er direkte lys på dem. I kan læse en anmeldelse af OPI's Divine Swine fra kollektionen her, eller I kan selv lede efter swatches på nettet. De fleste polishaholics derude er enige om, at Muppet-kollektionen er årets absolut bedste påfund.

Essie er også hoppet med på glittermoden - Essies lakker plejer egentlig at være temmelig plain, men med deres julelkollektion, Luxeffects, har de virkelig overrasket! Fem flotte glitterlakker, hvoraf den ene er en flakie - en effekt-lak, der giver enhver lak festlige, farvede flager, som blander sig med den farve, du har på nedenunder.

De små flager skifter med andre ord farve efter, hvad du lægger dem ovenpå, og det giver en virkelig fed effekt. Det er det nye sort! Sådan en skal du simpelthen eje! Vi kan bedst lide Nubar's Nubar 2010, men Essies Shine Of The Times ligner fuldstændig, og fordelen ved den er jo, at den snart må kunne købes i Matas - ellers kan den lige nu købes på BeautyBay.com.

Deborah Lippmann har også sendt en række glitterlakker ud, som alle har store stykker glitter i sig. Og så er vi selvfølgelig også nødt til at nævne China Glaze's Eye Candy 3D-kollektion, som er den af julens kollektioner, vi har forelsket os mest i.
Særligt Lorelei's Tiara, som er en sølvglimmer med blå glimmerstykker i, og Gold Bombshell er fantastisk flotte.

Som et alternativ til glitterlakkerne har GOSH lavet Nail Glitter-pudder, som kan købes i Matas. Det er vel i bund og grund ikke anderledes end det glitter, du kan købe i Kvickly til dine juledekorationer, men til gengæld er der mange flotte farver. Du dypper ganske enkelt en lakvåd negl i glitteret og forsegler med en top coat - og voila, glitrende negle.

Festlig folie
Guld og sølv er traditionelle julefarver, også i neglelakkens verden. I år har Barry M lanceret to folielakker, en i guld og en i sølv. Det er også temmelig traditionelt, men stadig lige populært.

Anderledes kreative har man været både ved Essie, China Glaze og Deborah Lippmann, der alle har lavet deres version af en sølv- og guld-glitterfest.
Er du til guld og store glitterstykker, skal du købe Deborah Lippmann's Shake Your Groove Thing eller China Glaze's Gold Bombshell. Hvis du ikke er til de store stykker, kan du vælge China Glaze's Champagne Bubbles, som er en klassisk guldfolie med bittesmå glitterstykker i, så der alligevel er et lille twist.

Sølv er også populært i år, ganske særligt som glitter, men både Barry M og China Glaze har lavet en sølvfolie i år. På glitterbanen er det klart China Glaze, der lægger sig i spidsen med blandt andet den mørkegrå gunmetal-lak, Tinsel Town (se vores anmeldelse af den her) og fra deres helt nye Eye Candy 3D-kollektion, Lorelei's Tiara, som er en lækker lak bestående af en masse små sølvglimmerstykker peppet op med lidt større isblå stykker. Super festlig og fin, hvis du gerne vil skinne om kap med træet!
Rød er julens farve
Og når vi taler om det traditionelle, så har jeg endnu ikke set en julekollektion, hvor der ikke var en rød lak - og således heller ikke i år!

OPI har lanceret en rød linie i deres Holiday-kollektion, The Muppets - den hedder Simply Moi! og indeholder seks røde nuancer, der går fra lyserød over klar rød til dyb rød og mørkelilla. Vores favoritter er Animal-istic, Meep-Meep-Meep og Wocka Wocka.

Også Essie har fået plads til en rød i deres julekollektion, Size Matters, som er en traditionel, dyb rød. Sådan en finder vi også i China Glaze's Let It Snow-kollektion, Winter Berry, hvor der også er blevet plads til en frisk, rød lak med et islet af orange, Poinsettia, som minder om Chanels populære Fire. Så fik du ikke fingrene i den, da de solgte den i Matas, kan dette være en god erstatning.

Men også den røde afdeling er blevet ramt af en seriøs omgang glitter.
Det amerikanske mærke Zoya har lanceret en julekollektion, der hedder Gems & Jewels, som består af i alt seks lakker. To røde, to grønne og to blå. Hvert par passer sammen som en cremelak og en topglitter, men kan jo selvfølgelig også bruges enkeltvis.

Hvis du er glittergal, som vi er, har OPI to rigtig gode bud på, hvordan dine julenegle skal se ud: Gettin' Miss Piggy With It og Excuse Moi! er henholdsvis postkasserød og lys rød med seriøse mængder af glitter i. Gettin' Miss Piggy With It har, ud over verdens sejeste navn, der henleder tankerne på vores teenageårs yndlings-tv-serie, små og store stykker af sølvglitter, og ser virkelig festlig ud. Særligt hvis du lægger en rød lak under. Excuse Moi!'s glitter er blandede farver, hvilket giver det røde julelook noget kant.

Hvis du godt kan lide negle, der skinner, men ikke er til det helt vilde glimmer, er China Glaze's Ring In The Red det rigtige valg. Det er virkelig flot og sofistikeret, den skinner flot, men stjæler ikke opmærksomheden fra din kjole. Muligvis vores nye julefavorit!
Dejlig er jorden
Beige, jordfarver, støvede pasteller og icy blues. De neutrale negle har igen fået et comeback. Men det er da også hyggeligt at kravle i en sweater og tage varme, brune nuancer på neglene, så de matcher kakaoen i koppen.

Både Essie og Zoya har masser af støvede og icy farver i deres julekollektioner, men også OPI har fundet plads til en brun, Warm & Fozzie, i deres ellers røde og glitrende Muppet-kollektion. Den er dog blevet peppet lidt op med lidt shimmer, så hvis du går efter en mørk, brun farve, skal du hellere kigge på nogle af Essies eller OPIs efterårskollektioner.

Men bare fordi, farverne skal være neutrale, behøver neglene jo ikke at være det! Du kan nemt skabe et sofistikeret look ved at male sorte striker eller prikker på en beige base, ligesom Fergie og Jennifer Love Hewitt gør det.


4 kommentarer:

 1. Super fedt og gennemarbejdet indlæg! Er helt vild med de fine collager! Keep up the good work :)
  /Maria

  SvarSlet
 2. elsker dig siden den er over fed !

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for roserne :)
   Det er godt, du kan lide siden!

   Slet

Skriv en kommentar :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...