24 oktober 2011

Den ultimativt bedste top coat!Seche Vite
Fast Dry Top Coat

Da vi for et år siden for alvor startede med at lægge lak, blev vi af vores modebevidste veninde rådet til at bruge Seche Vite’s top coat. Og vi har, et år efter, stadig ikke fundet en top coat, der er bedre!

The deal med Seche Vite’s top coat er, at den er hurtigtørrende - det vil sige, at den forsegler din manicure hurtigt, men det bedste ved den er, at den udglatter alle ujævnheder, og giver et lækkert, blankt look, samtidig med at den forstærker glansen i din farve - du kan redde enhver halvdårlig lagt lak med denne top coat!


Du behøver ikke at være særlig skilled for at bruge denne top coat (vi brugte den jo som newly started newbies), men problemet med top coaten er, at den godt kan blive noget sej i det, hvis den får lov at stå i flasken for længe (eller måske rettere: Hvis flasken får lov at stå for længe, efter den er blevet åbnet)

Heldigvis kan man rette op på det problem nemt og hurtigt: Seche Vite har nemlig lavet en fortynder, som gør at du kan få også de sidste dyre dråber ud af din flaske. Fantastisk


På den engelske side Beauty Bay
kan du både købe top coaten og fortynderen

Hvor kan jeg købe den?
Du kan af og til købe Seche-produkter fra denne danske side: SmartGirl.dk
Eller fra denne engelske side: Beauty Bay (Cirka 70 kroner), hvor du også kan købe fortynderen.

Vi anbefaler varmt Seche Vite - men hvis du kender en, der er bedre, hører vi meget gerne fra digSeche Vite is the absolute best top coat we know - even after a year of trying out different ones. It's fast drying and gives your manicure a perfect finish - it can make even the most unfortunate made mani look perfect and shiny! We highly recommend this as your no. 1 top coat. To buy, just follow this link: Beauty Bay

  

5 kommentarer:

 1. Jeg er stadig glad for OutTheDoor toplak, men vil da prøve denne næste gang :)

  SvarSlet
 2. Vi har ikke prøvet OutTheDoor - hvad gør den god? :)

  SvarSlet
 3. Den tørrrer lynhurtig og giver en helt blank overflade. Har brugt den i årevis, men er da klar på at prøve noget nyt. Er frisør, så jeg burde lægge ny lak hver dag :). Orker det ikke, så en god overlak er ALT for mig :). Er dog positivt overrasket over Opi Muppets lakkerne indtil videre :). De holder altså godt!

  SvarSlet
 4. Det er den fra OPI eller hvad? Den må vi da også lige prøve :)

  Ja, dem er vi også ret vilde med :D Glitter holder jo rigtig godt - med mindre man så får puttet for meget på, så ryger det af i flager ;) Putter du en farve under Muppets-farverne? Og hvilke kan du bedst lide? /Charlotte

  SvarSlet
 5. Nej, mærket hedder OutTheDoor :-) Og det gør lakken også. Top coat.

  Jeg har fået prøvet den røde, husker ikke lige navnet. Lagde 4 lag på og den holdt rigtig godt. ALT for godt. Den var en djævel at få af :-) Haha. Tror nok jeg lægger en lak under næste gang :-) Men jeg er pjattet med dem alle, så det er svært at sige en favorit :-)

  SvarSlet

Skriv en kommentar :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...